Здравейте колеги, снегът ми донесе проблем значи под двигателя нямам кора, вероятно в преспите съм загребал сняг които и достигнал до алтернатора, карах колата 20 километра като на таблото ми светеше акумулатора, че не се зарежда. Със този проблем се появи и този със скоростомера не показва с колко километра се движа. Може ли някои да каже дали алтернатора е тотално заминал или може да се спаси и това със скоростта може ли да е свързано. Също искам да добавя, че оборотите ми се вдигнаха. Ако може да ме ориентирате какви пари може да ми заминат по описаните неща. Благодаря на всеки които отговори.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 156 Проблем с алтернатор
Collapse
X
-
Баа колко сняг си загребал че да стигне до алтернатора.Той е зад двигателя.Волана втърди ли се.Да не е скъсала ремъка.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:07.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
Първоначално публикувано от metody72 Покажи съобщениеЗдравейте колеги, снегът ми донесе проблем значи под двигателя нямам кора, вероятно в преспите съм загребал сняг които и достигнал до алтернатора, карах колата 20 километра като на таблото ми светеше акумулатора, че не се зарежда. Със този проблем се появи и този със скоростомера не показва с колко километра се движа. Може ли някои да каже дали алтернатора е тотално заминал или може да се спаси и това със скоростта може ли да е свързано. Също искам да добавя, че оборотите ми се вдигнаха. Ако може да ме ориентирате какви пари може да ми заминат по описаните неща. Благодаря на всеки които отговори.
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:16 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеБаа колко сняг си загребал че да стигне до алтернатора.Той е зад двигателя.Волана втърди ли се.Да не е скъсала ремъка.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от newmachine9009 Покажи съобщениеКолега, какво значи като свети лампата ABS в случея? Защото на мойта също светеше като замина генератора ?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Значи алтернатора се беше спукал, ротора е гръмнал вече е сменен. Обаче сега пък нямам предишното парно и вероятно о отишъл и термостата, дали може да се отремонтира или нов? След час в града температурата ми е на 50грAlfa Romeo 156 SW 2.4JTD 140c.c.
Comment
-
А на вън как е -15 и ако си я карал на 1500рпм.
Колега печката иска обороти иначе нема как да загрее особено 2.4 мотора.Добре е да провериш маркуча за големия кръг дали загрява преди да е отворил термоса.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от metody72 Покажи съобщениеЗначи алтернатора се беше спукал, ротора е гръмнал вече е сменен. Обаче сега пък нямам предишното парно и вероятно о отишъл и термостата, дали може да се отремонтира или нов? След час в града температурата ми е на 50грAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
Comment